Are you sirius? διαδικτυακό φωτορομάντζο
Έτσι μπράβο, αυτό είναι! συνέχισε έτσι και στις φωτογραφίες παρακάτω!


E1: Ερμής - Αρ Γιου Σείριους;Ερμής
Επεισόδιο 1


Ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή.
 • Για όσους εξακολουθούν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για σωτηρία σε επαγγελματίες σωτήρες.
 • Για όσους έχουν απελπιστεί και δεν περιμένουν σωτηρία από κανέναν.
 • Για όσους ακόμα χάνονται στον μικρόκοσμο τους παραβλέποντας ότι αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ομάδας.
 • Για όσους δεν έχουν βρει τον Έρωτα ή τον έχουν βρει και δεν τον έχουν αναγνωρίσει.
 • Για όσους υποτιμούν τις δυνάμεις τους.
 • Για όσους ακόμα δεν έχουν φάει την πετριά στο κεφάλι.
Ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Απόλλωνας, η Εστία και ο Ποσειδώνας ανήκαν σε αυτούς. Όπως και αμέτρητοι άλλοι. Όπως και εσύ ίσως. Αυτοί όμως ξύπνησαν. Με βίαιο τρόπο είναι η αλήθεια αλλά δεν υπήρχε χρόνος για άλλη καθυστέρηση. Ίσως και εσύ έτσι απότομα και θεόσταλτα αφυπνιστείς και ενωθείς μαζί τους.

Γιατί μόνος του ο καθένας είναι ανήμπορος. Μόνο ενωμένοι θα σωθούμε. Έσω έτοιμος λοιπόν. Ίσως είσαι ο επόμενος ΔοξαΠατρίδης.

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορεί η συντέλεια να είναι κοντά αλλά ακόμα υπάρχει χρόνος. Φτάνει να το πιστέψεις. Όπως το πίστεψαν και εκείνοι.

Η ζωή της αφυπνισμένης πλέον Εστίας ήταν στα στιβαρά μπράτσα του Ποσειδώνα Κορτάκη. Το σωσίβιο που της πέταξε και την βρήκε κατακούτελα την έκανε να χάσει την ισορροπία της. Η θάλασσα από πίσω της κυμάτιζε απειλητική. Θα προλάβαινε να την σώσει από βέβαιο πνιγμό; Ήταν η μοναδική της ελπίδα. Ο Ερμής με την Αφροδίτη έπρεπε να σώσουν την δική τους ζωή. Για να μπορέσουν στην συνέχεια να σώσουν και την δική μας.
Μην κοιτάξεις πίσω! Έχε μου εμπιστοσύνη και ακολουθησέ με.
Βοήθειαααααααα! Σώστε με για να σας σώσωωωω!
Μην δείτε έναν ωραίο άντρα στην παραλία, αμέσως να πνιγείτε για να σας σώσει.

Κανείς όμως δεν είχε προειδοποιήσει τον Ποσειδώνα για τις Σειρήνες που θα συναντούσε. Θα μπορούσε να αντισταθεί στο κάλεσμα τους; Θα έφτανε στον προορισμό του; Τα δευτερόλεπτα ήταν κρίσιμα. Ήταν το κερί στα αυτιά του αρκετό για να μην τον παρασύρει το τραγούδι τους; Ή οι μπατονέττες είχαν συνωμοτήσει εναντίον μας; Αν η Εστία χαθεί οι ελπίδες για την σωτηρία μας θα λιγοστέψουν. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Θα φανεί αντάξιος τους;
Σχέση είπατε; # Ψάχνω δύο κοπέλλες για σχέση.
Η μαμά μου επιμένει να τον γνωρίσω πάντως. Λέει ότι είναι πολύ επιτυχημένος, μέχρι και πετρέλαιο έχει βάλει!
Έλα ρε! Αυτός είναι ότι πρέπει τότε για σχέση φέτος.
Ωιμέ! Η Ελλάδα τρώει τα καλύτερα παιδιά της. Τώρα που μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ευημερία βάλανε παρακρατικούς για να με βγάλουνε από την μέση! Θέλουν να με φιμώσουν, να με αποδομήσουν, να ρίξουν στα βράχια την ελπίδα που θα δώσω στον λαοοοοό!

Aλίμονο! H Eστία βρέθηκε μέσα στον τροπικό βυθό του Αλίμου. Πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια αλλά οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν. Έπρεπε να αγωνιστεί όμως. Για εκείνη, για το παιδί της και για όλους εμάς. Ο Ποσειδώνας έπρεπε να την σώσει! Ήταν πατριωτικό του καθήκον. Ή έστω ανθρωπιστικό. Δεν γινόταν να την αφήσει να χαθεί έτσι άδοξα. Eίχε μια μάχη να δώσει. Και θα την κέρδιζε. Γιατί ο Ποσειδώνας ο Κορτάκης ήταν μαχητής και ας μην το ήξερε.
Επιτέλους ήρθε η δόση! Τώρα τί έχετε να πείτε αντιμνημονιακά μαλάκια; Θα παταχθεί η παράνομη αλιεία! Θα έχουμε ανάπτυξη! Ζήτω! Σωθήκαμε!
Τί σωθήκαμε βρε κακομοίρη; Που ζεις; Δεν μαθαίνεις στις Σκουριές τί γίνεται με την ανάπτυξη; Εγώ που βγάινω στην στεριά τα μαθαίνω τα νέα. Καταστροφή!
Μην αφήνετε το Μνημόνιο να σας διχάζει σύντροφοι! Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός. Χωρίς γυάλες, χωρίς ενυδρεία. Όλοι μαζί μπορούμε!

Το ωραίο φύλλο ήταν πάντα η αχίλλειος πτέρνα του. Και το τραγούδι των Σειρήνων πιο θελκτικό από τις κραυγές για βοήθεια της Εστίας. Προτίμησε λοιπόν να δώσει την μάχη του εκεί, στα πόδια τους. Να τις εντυπωσιάσει και να τις κάνει δικές του. Μπορεί να μην ήταν πια στην πρώτη του νιότη αλλά το καλό καμάκι το κατείχε ακόμα. Το συγκλονιστικό κορμί του σε συνδυασμό με τα ακαταμάχητα αστεία του, του είχε εξασφαλίσει τόσα χρόνια τώρα αμέτρητες γυναίκες στο ντιβάνι του. Στην παραλία έπαιζε στο γήπεδό του. Ήταν σίγουρος για την αποθέωση.
Πόσο χρονών να είναι ο τύπος; Φοβάμαι μην πάθει κάνα καρδιακό και μείνει στον τόπο.
Αυτό που έχει κάνει λέιζερ μόνο στο κεφάλι, τί φάση;
701, 702, 703...

Oι άκαρδες όμως πιτσιρίκες είχαν άλλη άποψη. Τίποτα από όσα είπε και έκανε δεν στάθηκε ικανό να τις συγκινήσει. Αντί να του χαρίσουν την καρδιά τους, του χάρισαν περιφρόνηση. Ξεκαρδίστηκαν αλλά όχι με τα αστεία του. Δεν μπορούσε να την καταλάβει την σημερινή νεολαία. Τον άντρα τον σωστό δεν τον εκτιμούσαν. Να έφταιγε η κρίση; η ελλιπής παιδεία; η έλλειψη οραμάτων; ο Σύριζα; Να τον είχαν ξεπεράσει οι εξελίξεις; Όχι,αυτό αποκλείεται! Ίσως να έφταιγε που δεν είχε αλείψει το κορμί του με λάδι. Όχι ίσως. Σίγουρα!
Ρε φίλε ολόκληρη παραλία έχεις, εδώ βρήκες να γυμναστείς; Ασφάλεια τουλάχιστον έχεις;
Έχει δίκιο. Δεν είσαι λίγο μεγάλος για να ζορίζεσαι τόσο;
Μεγάλος εγώ; Χα! #Το πρώτο πράγμα που μου λένε οι γυναίκες όταν με βλέπουν γυμνό είναι ότι μικροδείχνω.
Τα λάθη πληρώνονται. Αν είχα αλοιφτεί με λάδι, τώρα θα σπαρταρούσαν στα χέρια μου. Φοβήθηκα όμως. Την τελευταία φορά με τουμπάνιασαν οι σφήκες.
Papa!
Μπα σε καλό μας, καιρό είχα να γελάσω τόσο!
Κρίμα μωρέ κι αυτός αγάπη θέλει.
Δεν υπάρχει μιλάμε! Λίγο ακόμη και θα έφερνε και δοκό για να μας εντυπωσιάσει!
Τον μαλακομαγνήτη έχουμε; Ένας φυσιολογικός δεν θα μας την πέσει ποτέ;

To πραγματικό δράμα όμως συνέβαινε λίγα μέτρα πιο κει. Ο Άρης Θεοφύλαχτος απειλούσε να τινάξει το σχέδιο της σωτηρίας μας στον αέρα. Στόχευε κατευθείαν στον πυρήνα των πρωτεργατών της Λύτρωσης μας από τα δεινά. Οι εντολές ήταν σαφείς. Έπρεπε να τους σταματήσει με κάθε τρόπο. Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει πριν καλά καλά αρχίσουν. Ο Ερμής όμως ακολουθώντας την τακτική του αιφνιδιασμού του εχθρού, δίχως φόβο πήρε την Αφροδίτη από το χέρι και όρμησαν στα μανιασμένα κύματα. Ο Άρης κινδύνευε να τους χάσει μέσα από τα χέρια του. Έπρεπε να ζητήσει νέες οδηγίες.
Σταματήστε! Ένα βήμα και σας την άναψα. Ψηλά τα χέρια! Κάτω τις τσάντες. Τώρα, πριν σας κλάψει η μανούλα σας.
Πας καλά ρε φίλος; Με τον Ερμή τον Μπατσακούτσα μιλάς που δεν φοβήθηκε το νέο φορολογικό, σε σένα θα κολλήσω;
Μην τον ερεθίζεις, ξεσηκώσου αλλά ειρηνικά.
Γαμώτο! δύο πράγματα ποτέ δεν θυμάμαι. Αν έκλεισα το θερμοσίφωνο και αν έβαλα σφαίρες.
Είσαι τρελλός; Πού πας; Τόσοι πνίγονται κάθε χρόνο!
Μην φοβάσαι σου λέω. Είμαι απο οικογένεια με ναυτική παράδοση. Ο θείος μου έριχνε δίχτυα. Έλα!
Μα τί να κάνω; Αφού σας λέω, δεν ξέρω κολύμπι.
Ο εκπρόσωπος του λόμπυ της Νορβηγικής κορώνας ήταν ξεκάθαρος. Τους ήθελε ζωντανούς ή νεκρούς. Δεν θα συγχωρούσε την αποτυχία. Τα συμφέροντα ήταν πολλά. Και εκείνος ταγμένος να τα υπηρετήσει με κάθε κόστος. Δεν είχε λάβει όμως υπ'όψιν του τον αστάθμητο παράγοντα. Αυτόν που παρά τους καθημερινούς ψεκασμούς στον Αττικό ουρανό, δεν είχε καταφέρει να δαμάσει. Θα υπάκουε άραγε στις εντολές του ο Άρης ή δεν είχε ψεκαστεί αρκετά;
 Σκάσε και κολύμπα. Μόνο αν τους έχω ζωντανούς μπορώ να διαπραγματευτώ. Σε προειδοποίησα, αν γυρίσεις χωρίς αυτούς θα μάθεις τί σημαίνει πόνος. Τα λείψανα σου θα πλουτίσουν την συλλογή μου. Στο πούρο που κρατώ σου υπόσχομαι ότι αν και είσαι άντρας δυό μέτρα σαν το κουκλί, θα ζητιανεύεις τον οίκτο. Πιάστους!

Ούτε η Κρίση δεν είχε ρίξει το ηθικό του Ποσειδώνα τόσο όσο η ερωτική απόρριψη που δέχτηκε. Αναπολούσε το παρελθόν, τότε που ανέμιζαν οι μπούκλες του στον αέρα όταν αλώνιζε στις πίστες και τα κορίτσια μάλωναν για το ποιά θα πρωτοχορέψει μαζί του. Στο νησί που παραθέριζε ήταν πόλος έλξης για τις τουρίστριες. Το κορμί του και ο mousakas. Ήταν απελπισμένος. Δεν τον σήκωνε πια το κλίμα εδώ. Ίσως έπρεπε να μεταναστεύσει.
Για αλλού εγώ ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πήγε. Που έφταιξα; Και γυμνάστηκα και τα αστεία του Σεφερλή έμαθα απ'έξω. Τί ζητάνε πια οι γυναίκες; Τον Θεό τον ίδιο; Γιατί μαντάμ εσύ καλύτερη νομίζεις είσαι;
Ξάφνου μια ηλιαχτίδα ήρθε να φωτίσει την μαυρισμένη του ψυχή. Να που ο Θεός δεν μιλάει μόνο με τον Σαμαρά! Άκουσε τον πόνο του και του έστειλε αυτό το ξανθό λουλούδι! Τέρμα η απαισιοδοξία. Θα φαινόταν αντάξιος της φήμης του. Θα έκανε αυτό το μπουμπούκι να παραμιλάει από έρωτα. Να ακούει "Κορτάκης" και να συγκλονίζεται συθέμελα!
* Entschuldigen Sie bitte. Könnten Sie mir helfen? Mir ist von der Sonne und den Schönheiten eures Landes schwindelig geworden und ich habe mich verirrt. Ich möchte zur Akropolis.
Καμ !μι γκουντ. Άει γκόοου γιου του Ακρόπολη. Έλα, δίπλα είναι, θα σε πάω εγώ. Καμ!

Λίγα μόνο βήματα τον χώριζαν απο τον στόχο του. Έπρεπε να είναι μεθοδικός. Δεν είχε περιθώρια λάθους. Η χαμένη του αυτοπεποίθηση θα ξαναβρισκόταν μέσα από την συναδέλφωση των λαών. Η διαφορετική γλώσσα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για αυτόν. Αν και αν είχε ακούσει την μάνα του και το είχε πάρει εκείνο το Lower, θα απογειωνόταν. Δεν πειράζει όμως. Τα αχ! και τα βαχ! είναι διεθνής γλώσσα. Και σε αυτά θα εστίαζε.
** Ist das in der Nähe? Was sind Sie? Bootsmann? Woher weiß ich, ob ich Ihnen trauen kann?
Έλα βρε κουτό, μην φοβάσαι, δεν δαγκάνω! Καμ! Ριχά ίνε μπίτε! Μάι σιπ δις, καμ γουίδ μι για να την βρεις.

Η μέρα δεν είχε ξεκινήσει καλά για την Άρτεμη Χλίδογλου. Μόλις την είχαν πληροφορήσει ότι το όνομα τους ήταν μέσα σε λίστα. Ο σύζηγος της ήταν κατηγορηματικός. Έπρεπε να είναι προσεκτικοί. Δεν θα έκαναν Χριστούγεννα στο Άσπεν. Δεν θα έχτιζαν νέα πτέρυγα στην έπαυλη. Θα κρατούσαν μόνο 10 άτομα από το υπηρετικό προσωπικό. Και το χειρότερο; Δεν θα πήγαινε στο Παρίσι για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της.
 Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Ας αλλάξουμε σημαία στα καράβια μας, ας απολύσουμε, ας μειώσουμε τους μισθούς. Τόσες δυνατότητες μας δίνει ο νόμος.

Ήταν σίγουρη πως όλα αυτά ήταν η αφορμή που εκείνος έψαχνε για να γεμίσει την ζωή της με κακουχίες. Να πάρει την εκδίκηση του. Ποτέ δεν της συγχώρησε ότι ο πατέρας της, της είχε μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ομίλου. Κατά βάθος ήθελε να την δει να ντροπιάζεται στους κοσμικούς κύκλους. Ο Τζώννυ - χρόνια στο πλευρό της - δεν άντεχε να βλέπει αυτή την περήφανη γυναίκα να υποβιβάζεται έτσι.
Είμαι σε ετοιμότητα. Αν χρειαστείς χαρτομάντηλο, πες μου.
Μην μου ζητάς να κάνω Πρωτοχρονιά χωρίς καινούρια διαμάντια. Σκοτωσέ με καλύτερα. Το προτιμώ από αυτή την ταπείνωση.

Τα δάκρυα της σταγόνες στον ωκεανό του βασανισμένου ελληνικού λαού. Οι εφοπλιστικοί κύκλοι θα θεωρούσαν σκάνδαλο την απουσία της φέτος από το σαλέ. Βέβαια υπήρχε πάντα η Αράχοβα αλλά αν πήγαινε θα της κολλάγανε την ρετσινιά της ξεπεσμένης. Ακόμα και έτσι όμως ο Τζώννυ θα την στήριζε. Δεν θα την εγκατέλειπε τώρα που ήταν αναγκασμένη να διώξει 4 από τις 10 Φιλιππινέζες. Δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος!
Είχε δίκιο η Καρολίνα. Για εμάς τους πλούσιους είναι πιο δύσκολη η κατάσταση. Οι φτωχοί είναι συνηθισμένοι στην εξαθλίωση.
Γρήγορα ανοιξέ μου, πνίγομαι, πρέπει να πάρω αέρα!
Μην βιάζεσαι, πρέπει να ελέγξω τον χώρο. Οι ζητιάνοι στις μέρες μας παραμονεύουν παντού.

Η στιγμή που τα κορμιά τους θα έλιωναν κάτω από τον καυτό ήλιο του Δεκεμβρίου ήταν όλο και πιο κοντά. Η περίσταση απαιτούσε κάτι πιο επίσημο απο μια Μαλαματίνα. Ο Ποσειδώνας είχε καιρό να κάνει σεξ για αυτό ήθελε να το γιορτάσει. Να ανοίξει μια σαμπάνια βρε αδερφέ! Έτσι, για την αλητεία! Να την ζαλίσει λίγο πριν την μεθύσει με τα αλμυρά φιλιά του.
Γιου βερι μπιούντιφουλ. Λετς ντρινκ του δατ, γιες; # Άμα έχεις πιεί, αγαπιέμαι εύκολα.
*** Sehr schön das Schiff. Vielleicht könnten Sie mich nach der Akropolis auch bis nach Mykonos fahren?
Η πονηρούλα του το έπαιζε δύσκολη. Είχε καταλάβει ότι έτσι τον ερέθιζε ακόμα πιο πολύ. Θα την έκανε να ξεχάσει και την Ακρόπολη και το όνομα της το ίδιο. Η Άρτεμις Χλίδογλου όμως δεν μπορούσε να ξεχάσει το δράμα της παρά την προσπάθεια του Τζώννυ να την κάνει να ασχοληθεί με τον παράνομο έρωτα τους. Εκείνος την ποθούσε ακόμα και με μερικά εκατομμύρια λιγότερα. Δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά της. (Τουλάχιστον όχι τα νόμιμα).
Καμ κάτω καλύτερα μην σε κάψει ο ήλιος. Έλα που σου λέω και δεν κρατιέμαι!
**** O! Wie brutal ihr Südländer seid! Ich freue mich sehr, dass ich in Griechenland bin.
Είσαι η βασίλισσα της καρδιάς μου, φως μου! Δεν αντέχω άλλο να σε μοιράζομαι. Οι ώρες μακρυά σου είναι ώρες χαμένες. Σε θέλω αποκλειστικά. Για τώρα και για πάντα.
Σε παρακαλώ Τζώννυ, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αυτή την συζήτηση, είμαι πολύ ταραγμένη.

Ξαφνικά τα γλαρωμένα από τον πόθο μάτια του Ποσειδώνα σκοτείνιασαν από τον απόλυτο τρόμο !Ο γνώριμος ήχος των τακουνιών πλησίαζε απειλητικά. Η Άρτεμη Χλίδογλου ήταν η ιδιοκτήτρια του σκάφους και εκείνος ένας ταπεινός σκίπερ. Αν τον έπιανε με την τουριστριούλα, θα τον απέλυε. Η πλουτοκρατία θα ήταν αμείλικτη απεναντί του. Η αλληλεγγύη των λαών δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Σε χαρτοκούτα θα κατέληγε. Αυτός και ο ανικανοποίητος πόθος του.
Ωχ! Aν μας δει, χάθηκα! Θα χάσω την δουλειά μου, τί τό 'θελα και σε έφερα; Καλά μου το λέγε η μάνα μου, εσείς οι Γερμανοί θα μας καταστρέψετε, δεν την άκουσα. Αν με απολύσουν να μου δώσεις εσύ τις πολεμικές αποζημιώσεις, ακούς; και δεν πρόλαβα ούτε καν να σε γλεντήσω ο γκαντέμης. Σςςςς! έρχονται!

Ο Τζώννυ είχε αποφασίσει να διεκδικήσει την Άρτεμη και τις off-shore. Ήθελε να χαρούν ελεύθεροι τον έρωτα τους. Χωρίς να κρύβονται πια. Δεν καταλάβαινε ότι μια Χλίδογλου είχε να λογοδοτήσει στο Κεφάλαιο για τις πράξεις της. Ότι η τάξη της δεν θα της συγχωρούσε ποτέ την προδοσία. Τον είχε τυφλώσει το πάθος. Εκείνη όμως όφειλε να είναι πιο ψύχραιμη. Μπορεί να ήθελε απεγνωσμένα το κορμί του αλλά δεν έπαυε να είναι ένας σωφέρ και αυτή μια εφοπλίστρια.
Σταμάτα πια να βρίσκεις δικαιολογίες για να αποφύγεις την συζήτηση. Πρόκειται για τον έρωτα μας. Με λατρεύεις όσο και εγώ; Με ποθείς ακόμη; Βγάλε με από την αγωνία. Απαντησέ μου!
Αυτή η σαμπάνια πώς βρέθηκε εδώ; Κοστίζει μια περιουσία. Αν το δουλικό την ξέχασε θα του τα κρατήσω από τους μισθούς του.
Πιές σε ότι είχαμε ζήσει μέχρι χθες, σε όλες τις ωραίες μας στιγμές που θα μείνουν πάντα ζωντανές.
Για το μέλλον μας σου μιλάω εγώ Άρτεμη. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Ποτέ δεν θα μπορούσε να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Ανήκαν σε άλλους κόσμους. Έπρεπε να βρει την δύναμη και να δώσει ένα τέλος. Δεν ήταν εύκολο όμως. Ήταν ο μόνος που της χάριζε 12 οργασμούς μέσα σε 5 μόνο λεπτά. Πώς να τους απαρνηθεί; Έπρεπε να πιεί για να μην σκέφτεται άλλο. Το κεφάλι της κόντευε να σπάσει και δεν ήταν το μόνο. Ο φελλός από την πανάκριβη σαμπάνια χτύπησε με αφάνταστη ορμή το θαλασσοδαρμένο κούτελο του Ποσειδώνα. Σαν κάποια μαγική αόρατη δύναμη να τον είχε σημαδέψει στο δοξαπατρί. Η τελευταία του σκέψη ήταν μια τουρίστρια και ένας μουσακάς.
Ήρθε η στιγμή να παίξω τον ρόλο μου.
Να ξεχωρίσω από το κοπάδι των άβουλων φελλών.
Να διαμορφώσω τις εξελίξεις.
Να του θυμίσω ποιός είναι και τι μπορεί να κάνει!

Η ίδια δύναμη που έκανε τον Ερμή και την Αφροδίτη να συναντήσουν την Εστία στον πάτο της θάλασσας. Η υποψία του Ερμή ότι υπήρχαν κι άλλοι σαν αυτούς εκεί έξω,επιβεβαιώθηκε. Η δύναμη τους μεγάλωνε. Ενωμένοι μπορούσαν να κάνουν πολλά για την σωτηρία του λαού. Θα επιζούσαν όμως ή θα γινόντουσαν τροφή για τα ψάρια; Ναι, εντάξει και ο βυθός ήθελε σωτηρία αλλά προτεραιότητα τους ήταν ο Άνθρωπος. Θα φαινόντουσαν αντάξιοι της ύψιστης αποστολής τους; Μέχρι και τα φύκια είχαν ανατριχιάσει από την αγωνία.
A! τώρα που μαζευτήκατε να ελπίζω ότι το πρόβλημά μου θα εισακουστεί; Είστε η τελευταία μου ελπίδα!
Είχες δίκιο Ερμή, υπάρχουν κι άλλοι σαν εμάς! Έχουμε τις ίδιες δυνάμεις! Το ίδιο βερνίκι νυχιών!
Ακόμα σε σωτήρες ελπίζεις εσύ; Αυτοοργάνωση κοπελιά, αυτή είναι η λέξη-κλειδί.
Στον ουρανό σε έψαχνα και στον βυθό σε βρήκα! Επιτέλους! Είμαστε το 99%. Δεν έχει σημασία αν ακόμα είμαστε τρεις και ο Χατζηπετρής. Μην χάνουμε την ελπίδα. Η σωτηρία είναι στα χέρια μας!

Η καμπάνα της Αποκάλυψης είχε σημάνει χαρμόσυνα. Ο Ποσειδώνας ο Κορτάκης ήταν άλλος ένας Δοξαπατρίδης. Καμμιά ερωτική απόρριψη δεν μπορούσε πια να τον απογοητεύσει. Όλοι θα υποκλίνονταν μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής του και του κορμιού του. Με την τρίαινα του θα στόχευε κατευθείαν στην καρδιά της διαφθοράς και της αδικίας. Δεν τον ένοιαζαν πια ούτε οι μυς, ούτε το κόρτε. Είχε έναν ολόκληρο λαό έτοιμο να τον δοξάσει. Γιατί αυτός θα τους έσωζε. Ήταν ένας από τους Εκλεκτούς που θα χάριζε πάλι το χαμόγελο στα χείλη μας. Ποικιλοτρόπως...
Είμαι αυτός που έχω πιεί ιντερνέτ καφέ. Διαδώστε.

... συνεχίζεται


Μεταφράσεις:

* Συγνώμη μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ζαλίστηκα από τον ήλιο και τις ομορφιές του τόπου σας και χάθηκα. Θέλω να πάω στην Ακρόπολη.

** Είναι κοντά; Εσείς τί είστε; Βαρκάρης; Πώς ξέρω αν μπορώ να σας εμπιστευθώ;

*** Πολύ ωραίο το σκάφος! Μήπως μπορείτε να με πετάξετε και στην Μύκονο μετά τον Παρθενώνα;

**** Ω! τι μπρουτάλ που είστε εσείς οι Νότιοι! Πολύ χαίρομαι που ήρθα στην Ελλάδα!
Ποσειδώνας
Επεισόδιο 5    

Διαδικτυακό φωτορομάντζο, επεισόδιο 6: Ποσειδώνας
Επόμενο επεισόδιο: πρόλογος
 1. Χρωστάς ακόμα και στην Μιχαλού;
 2. Η ουρά στον ΟΑΕΔ είναι η μοναδική σου έξοδος;
 3. Το βουνό από τους απλήρωτους λογαριασμούς κοντεύει να πέσει να σε πλακώσει;
 4. Το σπίτι σου έχει βγάλει σταλακτίτες;
 5. Συνομιλείς όλο και πιο συχνά με το ταβάνι σου;
 6. Συγκινείσαι όταν διασχίζεις τους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ;
 7. Έχασες το χαμογελό σου και δεν θυμάσαι που;
Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ σε περισσότερες από 4 ερωτήσεις έχεις πρόβλημα. Οι ΔοξαΠατρίδες θα στο λύσουν όμως. Αρκεί να πιστέψεις σε αυτούς (δηλαδή σε σένα). Γιατί η Ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να'ρθει και οι ΔοξαΠατρίδες την φέρνουν. Ετοιμάσου να την υποδεχτείς.

 


Ποσειδώνας Κορτάκης

Γερμανίδα Τουρίστρια

Κορίτσι της πλαζ Α'

Κορίτσι της πλαζ Β'

Τζώννυ ο Σωφέρ

Άρτεμις Χλίδογλου

Μεγαλοεπιχειρηματίας

Άρης Θεοφύλαχτος

Σία Κοσιώνη (Εστία)

Αφροδίτη Κελαηδόνη

Ερμής Μπατσακούτσας

Credits: Πρωταγωνιστές
Σκηνοθεσία

Απο μηχανής Θεός

Κείμενα-Διάλογοι

Μετάφραση στα γερμανικά

Βοηθός Παραγωγής

Κομμώσεις

Ηχητική Επιμέλεια

Εν άγνοία τους έγραψαν επίσης οι παρακάτω φίλοι μας (#). Τους ευχαριστούμε!

#Ψάχνω δύο κοπέλλες για σοβαρή σχέση.

#Το πρώτο πράγμα που μου λένε οι γυναίκες όταν με βλέπουν γυμνό είναι ότι μικροδείχνω.

#Άμα έχεις πιεί αγαπιέμαι εύκολα.

 

Credits: Συντελεστές

Κινητήρας Στούντιο
Embryo Design
Kolectiva
Kolectiva
Production/Παραγωγή

Protagon Comedy Lab Sklavenitis Corfu Beer For Free Anchors Away Yacht Story Umane Athens Interview
Credits

Ε2: Αφροδίτη
Ε1: Ερμής
Ε0: Επεισόδιο
Ε5: Ποσειδώνας
Ε4: Εστία
Ε3: Απόλλωνας
Ε7: Ψεκάστε!'
Ε6: Άρτεμις
Credits

Αρ Γιου Σείριους? Teaser
QR Code for areyousirius.gr
QR Code, www.areyousirius.gr, διαδικτυακό φωτορομάντζο
Σκανάρετε το QR με το smartphone σας για να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση.


All Rights Reserved ©2012 AreYouSirius? | Created by embryodesign